Copyright 2017. PayAsYouGoHolidayPeru. All rights reserved.

1. Elkötelezettség nélküli Ingyenes útvonalterv árkalkuláció:

Kapcsolatfelvétel során elkérem:

-a tervezett nyaralás dátumát – időtartamát
-utasok számát / nemzetiségét / nemét / korosztályát - szobaelosztását
-szükséges szállás kategóriáját
-belföldi utazás előnybe részesített módját ahol a választás lehetséges (repülés, közúti)
-a meglátogatni tervezett kiválasztott látnivalókat vagy az utazási ötletekben található útvonalak egyikét ill. azok

 kombinációit vagy részeit, esetleg érdeklődési körötöket és hogy mi az az élmény / tevékenység, amit ezen a nyaraláson  különösen kerestek

Következő lépésként egy előre meghatározott időben egy beszélgetést folytatunk le, ahol mindent részletekre kiterjedően megbeszélünk és felmerülő kérdéseket is megtárgyaljuk.

A fenti részletek ismeretében rövidesen elkészítek egy kötelezettségtől mentes személyre szabott útitervet hozzávetőleges árkalkulációval.

 

 

2. Az árkalkuláció tartalmazza:az étkezéseket leszámítva az út során felmerülő összes hozzávetőleges költséget.

-szállásköltségeket, közlekedés költségét (repülőjegyek, távolsági buszok, helyi közlekedés és transzferek, reptéri illetékek, buszterminál díjak), belépőket múzeumokba – nemzeti parkokba stb…, időnként helyi idegenvezetést és az egyes választott programok lebonyolításához szükséges harmadik társ-utazásszervező cég költségeit ahol szükséges 

Az árkalkuláció nem tartalmazza:

-étkezési költségeket, kivéve reggelit ahol az a szállásdíj részét képezi, étkezéseket egyes közlekedési eszközökön illetve olyan szervezett programokat, ahol az ár más étkezést már tartalmaz.

 Egyes speciális programok során (pl. többnapos túrázás a Cordillera Blanca hegységben) minden étkezés biztosított.
-utasbiztosítást (ezzel kapcsolatban kérlek olvasd el a szerződés feltételei menüpontot)
-személyes jellegű extra kiadásokat ill. borravalókat


 

 3. Út lefoglalása:

Amennyiben tetszik a kidolgozott útiterv, azt egy minimális szervezési díj ellenében tudod lefoglalni. A program egyes előre lefoglalandó részei további befizetéseket tehetnek szükségessé röviddel a foglalás után: ezek többnyire a limitált Machu Picchu belépő, a hozzá kapcsolódó vonatjegy, repülőjegyek illetve szállások a nemzeti / helyi ünnepek  környékén vagy főszezonban.


Mivel vállalkozásom egyszemélyes, tervezett elérhetőségemről az “Elérhetőségi Naptár”-ra kattintva kaphatsz felvilágosítást.


​A csoport egy tagjának egy helyi sim-kártyát is biztosítok az utazás tartamára, hogy az otthoni hozzátartozók útközben is tartani tudják a kapcsolatot ill. mobil-internet hozzáférése legyen. Igény esetén érkezés előtt további SIM-kártyák beszerzése is lehetséges.